Information til vore kunder.

 

 

Som et led i den løbende proces med at sikre den højest mulige kvalitet i ekspeditionen af ordrer har vi gennemgået vore rutiner omkring ordremodtagelse og -håndtering. Målet er at levere det ønskede produkt i det rigtige antal til ønsket tid og sted.

 

Det viste sig, at i de tilfælde, hvor kvaliteten ikke var som ønsket, skyldtes det hovedsagelig fejl i kommunikationen mellem ordregiver og den person, der ekspederede ordren. Det kunne være ved modtagelsen af en ordre pr. telefon, hvor der er talrige muligheder for fejltagelser, omfattende både forkert produkt, ordrenummer, og leveringsadresse. Men også skriftlige ordrer kan give anledning til fejl, idet f.eks. beskrivelsen af varen kan variere meget og derfor give anledning til fejlfortolkning.

 

Derfor har vi besluttet, at vi fremover vil stille følgende formelle krav til ordreafgivelse:

 

1.      Ordren afgives skriftligt (brev, fax eller email) og skal indeholde følgende oplysninger:

2.      PD varenummer (6 cifre) for hver enkelt vareposition.

3.      Ønsket leveringstidspunkt for hver vareposition.

4.      Ordregivers ordrenummer/rekvisitionsnummer og eventuelle særlige krav til mærkning og pakning.

5.      Leveringsadresse, hvis den afviger fra ordregivers normale postadresse.

6.      Faktureringsadresse, hvis den afviger fra ordregivers normale postadresse.

7.      Forsendelsesmetode, hvis der ønskes en anden forsendelsesmetode end PD’s fortrukne (Europa: DPD, resten af verden: TNT).

 

Det skal naturligvis stadig være muligt i en presset situation at afgive en ordre pr. telefon, men for at vi kan nå målet om en forbedret kvalitet i ordreekspeditionen, bør det kun være undtagelsesvist.

 

Vi ser derfor frem til at modtage fremtidige ordrer skriftligt og specificeret i henhold til ovennævnte. Information om varenumrene på alle standardprodukter kan findes på vores hjemmeside på følgende adresse: www.proces-data.com/orderinfo.html. For at gøre det så nemt som muligt tilbyder vi at hjælpe med at finde de rigtige varenumre og få dem ’parret’ med dit firmas varenumre og -tekster. Kontakt venligst vores ordremodtagelse hvis dette ønskes.

 

 

Med venlig hilsen

PROCES-DATA A/S